Post by guiwheelsmachjuhis on Mar 5, 2022 9:14:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повече точки хак ▞▞▞
▞▞▞ Battle of Warships: Naval Blitz 2022 version ▞▞▞
Battle of Warships: Naval Blitz Akcja koia
Истински готви
Като цяло играта е забавна, но не ми харесва как можете да надграждате само едно нещо на кораб наведнъж. Надстройките също са толкова скъпи. Друго нещо е колко тролски са контейнерите. Всичко, което получавам, са пари (Редкият контейнер ми дава само $5 милиона). Бих искал също да видя повече кораби.
Наистина харесвам тази игра, нейните контроли са добри, графиката й също е добра, има много кораби, вие също можете да персонализирате своя кораб, но моля, направете го да не се използва от истинската кожа на кораба и моля, добавете Северна Каролина, рома клас и kms gneisenau клас боен кораб. Препоръчвам тази игра от онези, които обичат военни кораби👍.
Забавна игра.....но те ви отнемат златото и парите за безплатно присъствие, като казват „Няма налични реклами“. Бих могъл да съм на мили от това, където съм...но вместо това ме възпира това. Също така би било чудесно да имате списъци с приятели, кланове и други подобни.
戰艦之戰 動作 dtoq
Много ми харесва играта, но времето за чакане за един мач е твърде дълго, 2 минути е много дълго за мен, а също и фактът, че имам нужда от акаунт за игри в Google, за да променя името си, е гадно. Също така добавянето на езикови канали за чат би било хубаво, тъй като е досадно да говоря с хора, които говорят на различен език и не мога да ги разбера.
Наистина се наслаждавайте на играта си, но е почти невъзможно новите играчи да задават въпроси относно играта с помощта на функцията ви за чат. Постоянно се изпраща спам, отправят се заплахи и се правят тонове неподходящи коментари. Родителите той знае, че няма филтри или монитори в чат функцията на тази игра.
Добра игра, лош модел на плащане Играта е наистина добра, лесни контроли, хубава графика, забавна игра, но има реклами след всяка битка, микро транзакции и месечно премиум членство. Искате твърде много, така че се отървете от рекламите.
Има проблем. Стар играч, който получи боен кораб или разрушител по-рано, получи предимството на високи HP и щети от новия играч. Например, най-новият Dunkerquee има максимум 213 000 HP и 30 000 щети (След максимално надграждане), но старият играч, който е купил и надстрои по-рано, има 237 000 HP и евентуално по-високи щети. В близко съвпадение тези 4000HP са много важни.
Battle of Warships: Naval Blitz Action wkuc
Тази игра е добра, т.е. графика, но не ми хареса изживяването си, защото надграждането и завъртането на корабите отнема толкова време, независимо колко ги надграждате, те все още се въртят много бавно, също така целта е много трудна, защото се целите само с едната страна на екранът, а не от двете страни с два пръста и вражески торпеда минава през леда.
това е супер забавно и много реалистично, има толкова много детайли за лодките и щети, които причинява. Но единственият проблем е, че понякога има проблеми, но всичко останало е много забавна и пристрастяваща игра.
Тази игра има добра графика и доста управляем контрол, дори и за нов играч, но има някои аспекти, които трябва да бъдат подобрени. Първо, ЧАТ стаята е безполезна; там никой не говори с никого, много негативно бърборене. След това идва машината за създаване на мачове, cmon 7 срещу 3 и битката току-що започна? Третото е изравняване на оценките, имате лош късмет, ако сте нов играч и имате луксозен кораб. Става дума за нивото на кораба, а не за вашето ниво (това върви заедно с правенето на мач)
Все още е забавно да играя, но дори не мога да заредя на главния екран през повечето време. Играта трябва да бъде актуализирана. Ами, има толкова много хакери, които съсипват играта, карайки я да работи като боклук за други играчи
Само 1 звезда, защото след вашата актуализация загубих доста от моите максимални кораби от високо ниво, които трудно се борех да получа. времето и усилията за получаване на тези кораби не са лесна задача. вашата база данни за системни играчи трябва да е наистина лошо актуализирана в този случай вероятно принуждавайки играчите да използват пари отново и отново и отново. преди обичах да играя тази игра, сега изглежда малко безполезно да я играя. не би препоръчал на други да играят, ако вашата система не може да успее да поддържа/задържа профил на данни на играчите
(3-месечна актуализация) ВСЕ ОБОЖАВАМ ИГРАТА, НО ЕТО НЕДОСТАТЪТ СЕГА, КОЕТО ИГРАХ 3 МЕСЕЦА. 1. ВИЕ СПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ БАВНО, ТАКА ЧЕ ОБНОВЯВАНЕТО НА ВАШИТЕ КОРАБИ МОЖЕ ДА БЪДЕ БАВЕН ПРОЦЕС. ЖЕЛАЕ СЕ НА РАЗРАБОТЧИТЕ ДА УВЕЛИЧИ НАГРАДИТЕ, ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА СЕ НАДНОВИВАТЕ МАЛКО ПО-БЪРЗО. 2. СИСТЕМАТА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ОТБОРИТЕ НАИСТИНА Е гадна. ПОВЕЧЕТО ВРЕМЕТО СЕ НАМИРАМ В 6 v 7 И МНОГО ПО-ВИСЪК КЛАС НА ВРАЖЕСКИ КОРАБИ. ДНЕС БЯХ В 4 срещу 7. ЗА КОЛИ НИ ЗА КОЛИ. КОРЕКЦИЯ ВЗЕМЕТЕ 5 ЗВЕЗДИ. ВСЕ ПРЕПОРЪЧВАТЕ ИГРАТА, ИЗПРОБАЙТЕ !!!!
Така че имах тази игра от доста време, картите са остарели и си спомням, че корабите бяха организирани, но сега те са разбъркани и е като защо си развали играта. Освен това е забавно
Обичам тази игра, която току-що взех вчера и я харесвам, но единствените проблеми, които имам за играта е, че е трудно да се повиши нивото, така че просто се чудя дали ще го направите малко по-бързо за повишаване на нивото
Много приятно и тъй като винаги играете с различни противници на различни бойни полета, той никога не застоява. Можете да харчите пари за тази игра, но ако напредвате със собствено темпо, всъщност не е необходимо. Кораби от легендата и няколко кораба, които са проектирани, но никога не са започнали (H41), към кораби, които са започнали строителството, но са били отменени преди изстрелването (USS Montana). Присъединете се към мен и се наслаждавайте!
Така че се радвам да чуя как работите по мами за игри. Отне само година или повече, но напредъкът е правилен. Добре сега още кораби!!!! Нека поговорим за още британски BB за начало, какво ще кажете за още кораби от клас крайцери за всички страни, има дълъг списък. Което няма да споменавам тук. Още разрушители, моля. Знам, че сте заети там в Санкт Петербург, Русия, но можете да го направите. Наслаждавам се на играта ви, благодаря за 2-те скорошни актуализации и отново позволявам да работим върху хакерите и измамните кодове! thnx
твърде много реклами, трябва да гледате глупави реклами, само за да получите награда за задача. Като цяло е хубава игра с наистина досадни реклами.
Става но при всеки опит за втората игра ме изхвърля!
Cooking Mama: Let's cook! تعلیمی kufw
Тази игра е наистина добра, най-добрата игра за бойни кораби, която съм играл през годините с хубава графика и геймплей. Всичко, което искам в допълнение към тази игра, е да ми позволи да избера картата, в която искам да се бия, както и да мога да изпратя покана за приятелство до приятелите си. Те играят играта, но ние не можем да се бием заедно. Така че бих искал да направите това възможно, това не само ще бъде добра игра, но и страхотна игра. Благодаря!!
Играта беше по-добра, когато самолетоносачът изпрати самолети в единични самолети. Би било хубаво да си го върнем вместо новите неща за rediculas, които добавихте. Но, ако имаше опция да го превключите от групите в единствено число, много бих го оценил. Благодаря ви и моля, поправете това.
Обичам играта много, но единственото лошо нещо е, че имат малко кораби за нас. Знам, че е почти невъзможно да добавят всеки кораб, създаден някога в играта. Но факт е, че те нямат кораби като USS West Virginia и други бойни кораби от клас Colorodo. И непроникванията трябва да са много по-често. Когато IJN Shimkazie стреля по USS Iowa, няма възможен начин малките оръдия на този кораб да проникнат в тегленето на кораба. Страхотна игра като цяло.
Играта позволява нечестни модификации; бърз огън, непобедимост и др. Геймплеят и контролите са по-добри от подобни платформи. Добър външен вид и усещане. Можете да се насладите на предизвикателството да спечелите своя път през играта или да платите, за да спечелите. Но предизвикването на непобедими опоненти става изморително и губи интерес, така че дори Premium акаунт не се плаща.
Това е най-любимата ми игра на морска битка в света. Невероятна графика, безпрецедентен геймплей и без значение колко реклами се хвърлят към хората, само тези с истинска страст към военноморския корпус, като мен, разбират тази игра. Страхотна работа, Cube Software и всички, които участват в тази игра.
Играя тази игра от около четири години. През всичките тези години имам страхотен опит. Не е нужно да харчите пари, за да получите тези големи кораби като Super Alsace, Yamato, H41, Missouri и други. Това, от което се нуждаете най-много, е време, търпение и късмет. Да, късмет! Късметът определено ще ви даде тези кораби, които изброих. Кълна се, че никога не съм харчил монета в тази игра, но както казах, това ми даде най-доброто изживяване. Подкрепете разработчика, като гледате реклами. Заслужават си, много. Актуализации, моля.
Опитах го (обикновено не съм фен на игрите на телефони и т.н., не е много нови идеи и разбира се (и това беше пример за това) има кредити gold platina нормална специална епична програма, която мога да продължа, ако назова цветни каси е пълен с маршрути до портфейла Бих казал, че безплатно играят добре избраха различен начин за плащане, както Fortnite направи забавни скинове, които ще продават, ако играта е забавна или казват, че се плаща за победа и изясняват как и какви допълнителни пари разходите и какво получавате за това. Не по този начин
Добре, всичко в тази игра е страхотна графика и всички тези неща, но причината, поради която дадох на тази игра 4 звезди, е заради подбора на мачове и проблемите, с тях трябва да се работи, както когато корабите понякога се движат напред и назад. В актуализацията за следващата година можете да добавите следното; 1.Морски мини, 2.Направете корабите и самолетите да изстрелват ракети. 3. Добавете по-мощни кораби.
Играта е страхотна! Циклите на ремонт могат да бъдат по-бързи. Легендарните кораби трябва да бъдат малко по-лесни за получаване, особено за тези, които играят и нямат постоянни средства да ги закупят!!
Топ игра!!!
Battle of Warships: Naval Blitz Action thbx
забавно е и има потенциал да се превърне в страхотна игра, но проблемът е липсата на съдържание в тази игра, геймплеят е добър и контролът също, но мисля, че трябва да направят нови: карти, режим и събития. но като цяло тази игра е добра, надявам се, че трябва да слушат хората, които играят там игра.
тази игра е много добра, но мисля, че трябва да опитате да добавите още много британски кораби. Също така мисля, че трябва да добавите модерни кораби. Но мисля, че трябва да се работи върху системата за сватовство. Единият отбор може да има 3 големи кораба, а другият може да няма нито един. Трябва да се поправи.
4.125. наистина ли. 1. Губя се в зимните мини карти, може би да направя иконата на лодката за геймъра жълта. (-0,250) 2. Чувствам, че заседнал трябва да нанесе известно количество щети също и с границите, трябва да ви предупреди, след което да изсмучете живота докато търкате ръба. (0,250) 3. компас на мини карта, просто насочен поне на север и обикновен циферблат в нашия поглед, за да ни покаже нашата посока и справка. (-0,375) ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ ИМЕНАТА СИ??
Точността на изстрелите понякога изглежда абсурдно лоша. И купуването на амуниции е твърде скъпо, колкото и да е. Предишната актуализация премахна класирането на играчите, което изглежда, за да скрие факта, че мачовете все още са гадни. И бонусът за убиване на цел трябва да бъде премахнат. Играчите изчакват, докато стигнете до мъртъв кораб, след което откраднат вашето убийство. Това е пагубно за работата в екип. Удрянето на границата и засядането е гадно. Защо да не го направим невидим остров?
Предимно забавна игра с добра графика. Обаче имам МАСИВНО оплакване. Спестявах години за легендарния контейнер (1000 платина) с надеждата, че най-накрая ще ми осигури кораб за битки от най-високо ниво. И получих... 2,5 милиона долара. Буквално бих могъл да получа 10 пъти повече от първокласни контейнери... Най-голямото грабване някога. Наистина ме изключи играта
Колкото по-невъзможна става една игра, толкова по-малко забавна е тя. Загубата на половината от здравето си с един изстрел става досадна. Един удар ще ви убие. Всичко друго ще премахне почти цялото ви здраве. Едно единствено торпедо също винаги ще ви убие. Да не говорим, че системата за сватовство е счупена. Загуба на време.
Обичам тази игра, просто е най-добрата
Това е страхотно! Има някои покупки в приложението, но повечето неща са достъпни безплатно. Не е много изостанал и на моя картоф. Той има много настройки, които помагат за увеличаване или намаляване на качеството или производителността. И като цяло е доста добър. Но се надявам, че можем да надстроим няколко статистики наведнъж без злато, дори златото да е лесно подновяемо.
Това е добра игра, която играх на стария си телефон, но не можах да оставя рецензия по това време, но това е добра игра, трябва да гледате много реклами, но няма реклами в средата на играта и някои от по-високите техните кораби са доста скъпи или изискват от вас да плащате истински пари, но иначе графиките са добри, контролите са лесни за разбиране, но ако нямате, има ръководство, бих искал да мога да летя със самолети, когато използваме самолетоносачи, но е добра редакция : моля, актуализирайте го.
Повтаряща се, добра графика, но торпедата пътуват през острови? Не са разрешени достатъчно щети, преди да свършите, следователно трябва да закупите артикули, за да бъдете конкурентоспособни. Твърде малко карти за битка. Картата е безполезна. Направете покупка и се посочва без реклами, не. Предстои деинсталиране..
Играта е добра, но не е балансирана по отношение на мача. Трябва да поставите системата за съвпадение, където получавате играчи със същия ранг на вас, 1 по-малко или повече. И моля, надстройте системата за игра и сложете повече вариации в картите, имам чувството, че сте изоставили играта. Останалото е добре
Това е най-добрата игра за военен кораб, но имам проблем, не мога да играя с онлайн хора и играта започва винаги да тренира, моля, поправете я, за да мога да й се наслаждавам повече
И тъй като вече не играя игра, трябва да възстановите сумата за покупките ми. Няма повече пари от мен. ВРЕМЕ ЗА ИЗТРИВАНЕ НА ИГРАТА. играта не се запазва автоматично. загубени пари, ниво, кораби. винаги е страшно с игрите с половин дупе тези дни. Ще загубите ли нещо, за което сте платили истински пари? Ще загубите ли напредък? И да отговоря относно тази игра. Отговорът е ДА. НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ ТАЗИ ИГРА.
Супер е уникална е много спасение на слабите телове бъга но играта си струва