Post by guiwheelsmachjuhis on Mar 5, 2022 8:59:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legend of Runes: Puzzle RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legend of Runes: Puzzle RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch money ▞▞▞
▞▞▞ Legend of Runes: Puzzle RPG 2022 version ▞▞▞
Legend of Runes: Puzzle RPG Ролеви epb
Świetna grafika i postacie
Bardzo lubię tę grę.
Dobrze się gra, postaće pięknie narysowane, jak również pięknie dobrane tło. Nie trzeba wydawać pieniędzy by się dobrze bawić. Polecam
Legend of Runes: Puzzle RPG RPG acgk
Uwielbiam grać codziennie
Nieźle, nie wspaniale. Przyjemna grafika i ciekawa fabuła, choć system poziomowania bohaterów jest bardzo nieefektywny. Stosunkowo przyjazny f2p. Istnieje wiele wpadek językowych, które mogą zniechęcić niektórych ludzi. Przedstawienie Joan D'Arcy zaraz po Alicji w Krainie Czarów czy Królewnie Śnieżce zrujnowało dla mnie immersję.
Dobrze
Idzie dobrze, tak uczciwie?
lubię tę grę
Fajny
Zabawa.
Przede wszystkim grafika pań jest niesamowita!!!!!!! Jednak usterki, resetowanie i przetwarzanie mnie w środkowej fazie gry działały mi na nerwy. Po drugie, dlaczego gra ciągle mówi mi, że serwer nie powiódł się po próbie zebrania danych? Trzecia i ostatnia skarga... obniżyłem swoją ocenę z 5 do 2 gwiazdek, ponieważ błędy w grze nie zostały naprawione. Bardzo podobała mi się ta gra, ale w tej chwili skończyłem....
Dobry
Ta gra jest obłędna i tylko proszę o jezyk polski dla polskiego oprogramowania.
Zbyt wiele do zrobienia i zbyt wiele czasu, aby awansować dowolnego bohatera. Za dużo nakładek na rzeczy. Nie gra dla mnie.
Niezwykła rozgrywka i niezapomniani bohaterowie.Nic w tej grze nie wyróżnia się spośród dziesiątek innych podobnych gier niespełniających standardów.
Taka inna
Fajna gra
Nadal uczę się grać
Gra się zawiesza i nie wiem dlaczego
Dobra gra, ale musisz umieścić przycisk tłumacza, aby wszyscy wiedzieli, co mówią.
Świetna gra, uwielbiam to
Legend of Runes: Puzzle RPG Igranje vlog zlot
Ciągle sprawdzam większość gier, które wydają się w porządku po pierwszym pobraniu i opisie, tylko po to, aby zdać sobie sprawę, że moja chęć grania i cieszenia się którąkolwiek z nich oznacza szaleństwo .... Ta prosta skarbnica jest niczym innym jak kolejnym narzędziem marketingowym do zainicjowania głupie dzieci z funduszu powierniczego błagają o wydanie większej ilości pieniędzy swoich rodziców...
Brak jezyka polskiego
Cooking Frenzy®️Cooking Game استراتژی gosd
Dobra fabuła i postęp w grze, ale brak aliasu jest powolny i można go ulepszyć.
Bardzo dobre
Super tylko brak polskiego
Korzystam z pełnych pasków 5G i mówi mi, że mam niestabilne połączenie, ale mogę grać w każdą inną grę.. cóż, wyglądało fajnie, ale nie fajnie, gdy nie możesz grać
Chce Twoich pieniędzy bardziej, niż chce, aby w nie grano.
Jak dotąd jest fajnie
Kup to, kup tamto. To sprzedaż zdjęć, a nie gra
Legend of Runes: Puzzle RPG ایفای نقش zwb
Bawić się
Ładna grafika
Nie można odtworzyć, błąd inicjalizacji podczas uruchamiania
Super gry
Legend of Runes: Puzzle RPG როლური თამაშები liiw
Nie pobieraj i nie odtwarzaj tego. Nigdy nie miałem tak dużej awarii gry, czasami mogę się dostać, a czasami nie. Kupiłem miesięczną kartę za 4,99 USD i jest to marnotrawstwo, ponieważ nigdy nie mogę odebrać moich diamentów. Gra była dobra, podobnie jak grafika, ale jest do niczego, gdy nie możesz się nią cieszyć
Gra bardzo wciągająca ze względu na grafikę. Jedyny minus za brak języka polskiego
To nie jest zła gra.