Post by guiwheelsmachjuhis on Mar 5, 2022 8:46:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blades of Brim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blades of Brim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi generaatori kalliskivid ▞▞▞
▞▞▞ Blades of Brim 2022 version ▞▞▞
Ace Defender: Dragon War Rol Oyunu bvje
Super mäng, sest mängus on huvitavaid asju
Vabandust, et hindasin seda 3 tärniga, aidake mind .... viimati sain uue lemmiklooma eest tasu ja järsku tekkis mängus tõrge ja mu uus lemmikloom oli kadunud ... see juhtub minuga nüüd kaks korda, nii et palun parandage see viga
See mäng on mängimiseks lihtne ja üsna raske, sest sul on vaenlasi, keda pead tapma, kuid just see annab talle väljakutse, mida vajad, kuid mängu enda jaoks on kulla saamine üsna lihtne, kuid see vajab rohkem võimalusi orbide vabaks hankimiseks, enne kui enamik inimesi seda ei tee. pole luksust kulutada raha mängude peale, kuid muidu oleks tore rohkem tegelasi.
See mäng on nii põnev ja lõbus mängida. See gsme on nii lahe ja vinge nagu Subway Surfers. 5 tärni on seda väärt!
Nädala pärast täiesti igav... Vähemalt peaks mängus iga taseme järel olema uus villian.. Mõne taseme järel peaks kaart muutuma... Ma tean, et te ei mõtleks sellele... Palju õnne .....
Viimane värskendus muutis selle mängu hullemaks, see on reegel, et peate lõpetama või te ei tõuse tasemele. Mängin seda mängu lõbu pärast ja need reeglid on lõbu vastand
mulle meeldib see ja olen mänginud väga kaua. praegu on mul probleeme rindade tasu suurendamiseks reklaamide vaatamisega. pärast hiljutist uuendust 26. juunil ei saa ma enam neid reklaame vaadata. rakendus sulgub iga kord, kui reklaami vaatamise alustamiseks nupul klõpsan. parandage, siis saate 5 tärni, nagu see mäng väärib. Loodan, et see lahendatakse, langetades minu tähti, kuni midagi tehakse.
Mäng on lihtsalt fantastiline, seda on ülilihtne õppida, see on lõbus ja see ei torka teile reklaame. Ainus probleem on see, et see muutub mõne aja pärast tõesti igavaks, peamiselt seetõttu, et taseme varieeruvus on ülimadal. Mulle meeldiks värskendus, mis loob rohkem tasemeid, väljakutseid, ülemust jne.
parim mäng kui metroo kannatab seal on koletised, nii et mäng on parim ja seal on nii palju lemmikloomi, tegelasi ja relvi
Kaotasin oma edusammud pilves lmao. Nüüd pean seda kõike uuesti tegema 🗿
Värskendus rikkus mängu minu jaoks tõesti ära, ma lõpetan selle mängimise, kuni te selle parandate.
Ma armastan seda mängu väga. See on suurepärane, kui sellest saab võrgumäng mitme mängijaga, see on lihtsalt suurepärane, platvormeri teemas pole peaaegu ühtegi mängu, mis on mitme mängijaga mäng. Samuti oleks väga tore, kui rohkem tegelasi oleks kaasas 😀 Olen need kõik ära ostnud ja nüüd hakkab lihtsalt veidi tüütama. Või mingi uus tase või esemed oleks väga teretulnud
Ma ei saa mängu ühendada Facebookiga, kuhu salvestan oma mänguandmeid. Vahetan oma telefoni, nii et pean oma kõrgetasemelised andmed oma kontolt eraldama, kuid mäng ei saa seda lubada. Parandage konto ühenduse probleemid Facebookiga.
LISAGE mõõgaoskusi kasutades rohkem relva ja jõudu, näiteks teleportreeruge vaenlasele või kriipsule või animatsiooni
Hea minusugustele meistermängijatele. Kuid kas saate parandada portaali ruuni tausta samamoodi kui V2.19.1 või midagi, mis on täielikult parandatud ka sisenemisportaali? Palun. Saate teha üldisi veaparandusi mõõtmete portaali ja portaali ruuni- ja boonusportaali taustal, see on nii ebamugav. Näen seda oma esimese mängu ajal. See on mõeldud ainult professionaalsetele BRIM-mängijatele.
see mäng on hea, kuid see jääb alati rippuma, nad peavad mõned vead parandama
Blades of Brim Hərəkət poxi
Lahendage pärast mängu sulgemist rüüste/ostude kaotamise probleem.
Blades of Brim Hành động lumn
Olen seda mängu mänginud aastast 2018 ja olen 90% valmis. Kuid peate desinstallima, kuna telefon on aegunud. Kui ma tagasi tulen, on kõik mu edusammud kadunud ja ma pean seda otsast alustama. Kui salvestan faili tagasi, annan 5 tärni.
See mäng on lõbus, seal on ülesandeid, mida saate teha, ja koletisi, mida saate hävitada. Sa peaksid seda mängu tõesti proovima! On ainult üks probleem, see on tõesti aeglane, see peaks olema palju kiirem. Kuigi see on endiselt lõbus, armastab mu väike vend seda mängu nii palju. Mulle ka meeldib
Ma olin suur Subway Surfersi fänn ja olin väga põnevil, et saan mängida neilt veel üht lõputut jooksjamängu. Juhtnupud on tõesti kenad ja ideaalne mäng aja surnuks löömiseks. (Pole isegi hüpikaknaid näinud) Asjad, mis võiksid mängu parandada: 1. Selgitused erinevatele kangelastele ja lemmikloomadele? (Me ei tea, kas neil on eriline statistika või mitte, välja arvatud lemmikloomade võimed) 2. Armour leht on natuke imelik. (soomuse vahetamisel on vaja paremat kasutajaliidest) Üldiselt 5/5!! Suurepärane mäng!!!
Mäng on hea, kuid 1- kuidas kutsuda välja koletis (kaks korda koputades) ilma oma võimeid kasutamata (kuna ma juba koputasin ühe puudutuse enne teist puudutamist) Seega ei saa ma koletist välja kutsuda ilma oma võimet kasutamata 2- see on suurem probleem. Ma ei saa mängu internetti ühendada kasutan wifit ja seal on kirjas, et ma ei saa internetiga ühendust, et saada tasuta härjasid või vähemalt facebookiga ühendust võtta . Miks?
See mäng on väga lõbus ja sellel on väga head tegelased
Klassikaline lane-runner mäng keerdkäiguga, mis mulle tohutult meeldib. Palju tegelasi, relvi, raudrüüd ja lemmikloomi, mida saab avada, ja palju tasemeid, mida omandada, annavad mulle põhjuse tagasi tulla ja rohkem mängida. Rääkimata sellest, et toetus on suurepärane. Vead parandatakse, probleeme kuulatakse ja need lahendatakse abiga ning see, et nad ka mängu mängivad, tähendab, et nad saavad aru, millest te räägite.
Hämmastav mäng lastele. ÄGE 😎👍 graafika.
Mis kurat minu salvestatud edusammudega juhtus, see on nagu metroos, ma kaotasin taas oma salvestatud edusammud ja miks see ütleb, et parandasite salvestatud edusammud. Parandage see kohe
See on fantastiline...aja jooksul lisage mängu rohkem tegelasi..palun lisage ka Luciferi tegelane...kuraditegelane...ma oleksin nii õnnelik....
See oli väga hea, isegi parem kui Subway Surfers, natuke pärast värskendust on vigu. See ei tunne enam ära, isegi kui olen alati Internetis. Ma kaotasin oma jada, parandage see. Siis žestid ei loe õigesti, ma põiklesin vasakule, aga see veereb omamoodi. Lisage ka rohkem nagu kirjajaht või uued missioonid või midagi muud, et seda paremaks muuta, sest see hakkab igav.
Blades of Brim ایکشن qcwx
Omamoodi pettunud, et nad töötasid mõned uskumatult rasked saavutused uuesti läbi. Ilma senti kulutamata, olen ostnud kõik mängus olevad esemed, ja need saavutused, nagu ühekordne jooks, mille sooritamiseks kuluks üle 30 minuti, olid nüüd minu ainsad tõelised eesmärgid. Vähemalt nad lisasid need uued täiendused
Täiesti hämmastav mäng... See on kindlasti parim avatud jooksu arkaadmäng, mida aja möödudes mängida! Hämmastav!!
Pole "energia" piiranguid, saan mängida millal tahan ja minu enda karistus suremise eest algab algusest ja võib-olla kaotan oma rekordi. NII see peaks olema. Tasemeülesanded on mitmekesised, lihtsad ja hammustatud, nii et on rahuldust pakkuv neid ühe jooksuga sooritada. Mängu mängimiseks leiad alati uusi viise ja täiusliku tempoga funktsioone, mis lisatakse just siis, kui asjast aru saad. Minu ainus tõeline probleem on preili ajakirjandus. Ma võin pühkida paremale ja see ei registreeri. Tundub F2P. Lihtne allalaadimine. ⭐⭐⭐⭐⭐
Umm... Ma annan sulle 5 tärni, sest ma tõesti armastan seda mängu... Aga äkki häirib mind miski. Ütle mulle, miks ma kinni olen? 2. peatükis? Nagu ummikus. Ma ei saa liikuda teise 3. peatüki juurde. Olen selle lõpetanud. Ja ikka pole saadud. Miks? Ma küsin, miks? Kas te saaksite sellega midagi ette võtta?
Blades of Brim Akcija lzu
Varem võisite facebookiga ühenduse luua, et oma andmed pilve salvestada, kuid nüüd märkasin, et pole isegi võimalust lihtsalt Facebookiga ühendust luua, nii et kaotasin kõik oma edusammud... aga hea mäng...
Kaotasin linkimisel kõik oma vanad edusammud.